Share |

KorsKa M2 (Hurricanes)

korska_hurricanes_low.jpg

JOUKKUE SIIRTYY AIKUISTEN MAAILMAAN KAUDESTA 2018-2019 ALKAEN

Tilannetietoa päivitetään myöhemmin. Joukkueen runko on jo tukevasti koossa, mutta mukaan mahtuu kokeneita pelimiehiä vielä. Joukkue pelaa kaudella 2018-2019 miesten 6-divarissa ja ponnistaa sieltä kauden jälkeen kohti vitosdivaria.

Joukkueen yhteyshenkilönä toimii Gabriel Gabu Airaksinen,

p.041 751 8820 ja sp. gabriel.airaksinen@airaksineneventhosting.net

---------------------------------------

Tämä alla edellisen kauden vanhaa infoa.
KorsKa A-pojat (Hurricanes) joukkueen runko koostuu pitkään KorsKassa pelanneista kavereista. Imu Korsoon on niin suuri, että kaukaisimmat tulee Keravanjoen alajuoksulta saakka ja osa Vapaavuoren hallintoalueelta. Joukkueen toiminta on ollut vakaata ja menestys nousujohteista, kun sopivilla mittareilla mittaillaan. Kausimaksut hoituu vaikka valtion päivärahoilla, jos on raitis ja reilu, eikä huoju ja heilu.

Kaudella 2017-2018 pelataan toista kautta A-pojissa (1-divari) ja kauteen lähdetään osin mulipäisellä kokoonpanolla. Vaikka kansakuntamme olemassa olon toivot suorittavatkin velvollisuutensa lähes kotoakäsin, voi vielä joskus tapahtua ihmisoikeutta loukkaavia vapauden riistoja viikonlopullekin. Tämä aiheuttaa sen, että muutamalle pelaajalle aukenee mahdollisuus liittyä yli hiippakuntarajojen tunnettuun joukkueeseen. Yhteistyötä miesten edustusjoukkueen (3.div) kanssa jatketaan myös ja annetaan tarpeen mukaan tukea kokoonpanoihin.

Tässä rentohenkisten pelimiesten jengissä voi siis löytyä tilaa parille kokeneelle pelimiehelle. Jos haluat pyrkiä mukaan jo 10 vuotta tukevalla pohjalla toimineeseen A-ryhmään, niin ilmoita olemassaolostasi.

Joukkueen kotisivut: www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Harjoitukset kaudella 2017-2018 ovat 15.8. alkaen:

Ti 20.15-22.00 Lumo
To 20.30-22.00 Lumo