Share |

KorsKa M2

korska_hurricanes_low.jpg

Jojo juniorikausilta onnittelee joukkuetta noususta vitoseen kaudelle 2019-2020!  Olihan tämä toki odotettavissakin.

Pelaamme kaudella 2018-2019 miesten 6. divisioonaa

Tavoittelemme seuraavaksi kaudeksi nousua sarjaporrasta ylöspäin, miesten 5. divisioonaan. Joukkue on rakentunut aiemman kauden A-juniorijoukkueen ja miesten 2. joukkueen pohjille, jonka ansiosta joukkueen ikärakenne on todella monipuolinen (pelaajia syntynyt neljällä eri vuosikymmenellä!).

Joukkueemme harjoittelee 2 kertaa viikossa, treeniajat seuraavasti:

TI klo 19-20 Lumo

TO klo 20.30-22 Lumo

Joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Jos olet porukkaa vailla, tai haluaisit liittyä joukkueeseemme, ota yhteyttä ja tule rohkeasti treeneihin kokeilemaan!

Joukkueen yhteyshenkilönä toimii Gabriel Gabu Airaksinen,

Sp. gabriel.airaksinen@airaksineneventhosting.net

---------------------------------------

Tämä alla edellisen kauden vanhaa infoa.
KorsKa A-pojat (Hurricanes) joukkueen runko koostuu pitkään KorsKassa pelanneista kavereista. Imu Korsoon on niin suuri, että kaukaisimmat tulee Keravanjoen alajuoksulta saakka ja osa Vapaavuoren hallintoalueelta. Joukkueen toiminta on ollut vakaata ja menestys nousujohteista, kun sopivilla mittareilla mittaillaan. Kausimaksut hoituu vaikka valtion päivärahoilla, jos on raitis ja reilu, eikä huoju ja heilu.

Kaudella 2017-2018 pelataan toista kautta A-pojissa (1-divari) ja kauteen lähdetään osin mulipäisellä kokoonpanolla. Vaikka kansakuntamme olemassa olon toivot suorittavatkin velvollisuutensa lähes kotoakäsin, voi vielä joskus tapahtua ihmisoikeutta loukkaavia vapauden riistoja viikonlopullekin. Tämä aiheuttaa sen, että muutamalle pelaajalle aukenee mahdollisuus liittyä yli hiippakuntarajojen tunnettuun joukkueeseen. Yhteistyötä miesten edustusjoukkueen (3.div) kanssa jatketaan myös ja annetaan tarpeen mukaan tukea kokoonpanoihin.

Tässä rentohenkisten pelimiesten jengissä voi siis löytyä tilaa parille kokeneelle pelimiehelle. Jos haluat pyrkiä mukaan jo 10 vuotta tukevalla pohjalla toimineeseen A-ryhmään, niin ilmoita olemassaolostasi.

Joukkueen kotisivut: www.123kotisivu.fi/korskahurricanes

Harjoitukset kaudella 2017-2018 ovat 15.8. alkaen:

Ti 20.15-22.00 Lumo
To 20.30-22.00 Lumo